CNC OPERATER m/ž

CNC OPERATER m/ž

K prijavi vabimo kandidate iz podravske regije, ki bi želeli delati v proizvodnji. Naš naročnik želi svoje zaposlene okrepiti z novimi sodelavci, zaradi širitve podjetja.

OPIS DELOVNEGA MESTA:

  • Priprava pločevine za laserski razrez ali upogib
  • Posluževanje CNC stroja
  • Skrb za urejenost delovnega okolja
  • Sodelovanje z drugimi zaposlenimi v proizvodnji

PRIČAKUJEMO:

  • Srednješolska tehnična izobrazba
  • Zaželene so izkušnje dela z stroji

V podjetju se boste zaposlili najprej za določen čas, da boste lahko spoznali podjetje in se dobro uvedli v delovni proces. Podjetje ima dobro organizacijsko klimo. Delo poteka v dveh izmenah. Če si želite stalnosti brez večjih nihanj, je to delo za vas?

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kot kandidat se boste registrirali pri podjetju TRIMATUS, kadrovska agencija in druge storitve, d.o.o., Cesta k Tamu 77, 2000 Maribor, ID za DDV: SI57506833, matična številka: 8144109000. Med registracijo bo podjetje zbralo vaše podatke in jih uporabilo za zagotavljanje dostopa do naših storitev in za ohranjanje našega odnosa z vami. V naši Izjavi o zasebnosti podatkov (kliknite na povezavo) je pojasnjeno, kako vaše podatke zbiramo in jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice
V kolikor se odločite, da nam boste posredovali posebne vrste osebnih podatkov tako imenovane “občutljive podatke”, kjer tega od vas ne zahtevamo, se s tem strinjate, da lahko takšne podatke uporabimo v skladu z določili Izjave o zasebnosti podatkov.

    Sprejemam izjavo o zaupnosti podatkov kandidatov.

    Strinjam se, da lahko v podjetju Trimatus uporabljajo moje podatke in me obveščajo o njihovih storitvah po pošti, elektronski pošti, z SMS sporočili, MMS sporočili, preko telefona, družbenih medijev, s potisnimi obvestili v aplikacijah in preko drugih sredstev. Zavedam se, da lahko to možnost kadarkoli prekličem.