Sanjska služba

Sanjska služba

Izmed 1000 vprašanih bi vsak posameznik odgovoril drugače na vprašanje: Kaj je vaša sanjska služba? Zato je veliko odvisno od posameznika, trenutnega stanja, preteklih izkušenj, pričakovanj, ciljev, in še bil lahko naštevali.

Vsak lahko ima sanjsko službo, samo če si to želi. Vsak posameznik ima svoje sanje in pričakovanja, tako kot lahko vsak posameznik poskrbi, da dela to kaj ga veseli in si tako sam zase ustvari sanjsko službo.

Danes je zelo popularno na družbenih omrežjih, da različni posamezniki sprašujejo, kako je vam zdi določeno podjetje in kakšne imajo izkušnje? Ali je to res pomembno? Ne. Ljudje tudi velikokrat pozabijo povedati vso resnico, ki so jo doživeli v podjetju. Pozabijo povedati kakšno sliko so dali na razgovoru in kaj vse so obljubljali in kaj potem tudi resnično dali od sebe. Ali pa so slišali, da je podjetje v redu in potem pričakovali, da bodo dobili še več. Žal ne gre.

Velikokrat ljudje, da bi zaščitili sebe, raje blatijo druge in druge krivijo za svoj neuspeh. Sami smo odgovorni za svoja dejanja in za svoje delo.

Delodajalci so velikokrat ujeti v zakonih, ki jih piše naša ljuba država in situacijo v kateri se znajdejo. Ujeti so tudi v skupine s tujimi lastništvi in so se dolžni držati pravil znotraj skupine. Samo vodstvo pozna resnico, ki jo piše podjetje. Zato ni smiselno se ukvarjati z odločitvami vodstva, razen če želimo postati del njega in pljuniti v roke ter aktivno pripomoči k rešitvam.

Najbolj pomembno je, kako mi gledamo nase, kako smo v življenju zadovoljni in kakšna pričakovanja imamo. Delati je treba in temu se težko izognemo, če potrebujemo denar. In samo vsak posameznik lahko poskrbi, da bo imel sanjsko službo ali pa si jo ustvari.

Omogočamo vam svetovanje in aktivno iskanje vaše sanjske službe!