POMOČNIK PRI DELOVANJU STROJEV m/Ž

POMOČNIK PRI DELOVANJU STROJEV m/Ž

Ali vam manjkajo delovne izkušnje, vendar se ročno spretni? Bi želeli delati v priznanem slovenskem podjetju?

OPIS DELOVNEGA MESTA:

  • čiščenje in premeščanje strojev,
  • pomoč za skrb za nemoteno delovanje strojev.

PRIČAKUJEMO:

  • nižje poklicno izobrazbo,
  • odgovorne kandidate,
  • pripravljenost na delo v izmenah.

V podjetju se boste zaposlili za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Ali potrebujete pravo ali prvo priložnost? Prijavite se do 31.10.2018.

INFORMACIJE O DELOVNEM MESTU:

Mobilna pisarna: 031 381 831

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kot kandidat se boste registrirali pri podjetju TRIMATUS, kadrovska agencija in druge storitve, d.o.o., Cesta k Tamu 77, 2000 Maribor, ID za DDV: SI57506833, matična številka: 8144109000. Med registracijo bo podjetje zbralo vaše podatke in jih uporabilo za zagotavljanje dostopa do naših storitev in za ohranjanje našega odnosa z vami. V naši Izjavi o zasebnosti podatkov (kliknite na povezavo) je pojasnjeno, kako vaše podatke zbiramo in jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice
V kolikor se odločite, da nam boste posredovali posebne vrste osebnih podatkov tako imenovane “občutljive podatke”, kjer tega od vas ne zahtevamo, se s tem strinjate, da lahko takšne podatke uporabimo v skladu z določili Izjave o zasebnosti podatkov.

Sprejemam izjavo o zaupnosti podatkov kandidatov.

Strinjam se, da lahko v podjetju Trimatus uporabljajo moje podatke in me obveščajo o njihovih storitvah po pošti, elektronski pošti, z SMS sporočili, MMS sporočili, preko telefona, družbenih medijev, s potisnimi obvestili v aplikacijah in preko drugih sredstev. Zavedam se, da lahko to možnost kadarkoli prekličem.