POSLUŽEVALEC LINIJE NA DIGITALNEM TISKU m/ž

POSLUŽEVALEC LINIJE NA DIGITALNEM TISKU m/ž

Priložnost za delo v proizvodnji v Žalcu dajemo vsem, ki iščete prvo zaposlitev ali iščete nove izzive. Podjetje je naredilo velik tehnološki napredek pri proizvodnji svojih izdelkov z digitalnim tiskom in za ta namen išče nove sodelavce.

VAŠE NALOGE BODO OBSEGALE:

  • Posluževanje linije s tehničnimi navodili za delo;
  • Čiščenje naprav in skrb za čistočo delovnega okolja;
  • Kontrola izdelkov;
  • Popisovanje evidenc in vnašanje podatkov.

PRIČAKUJEMO:

  • Poklicno šolo;
  • Vozniški izpit B kategorije

VEČ INFOMRACIJE O DELOVNEM MESTU:

Mobilne pisarna: 031 381 831

V podjetju se boste zaposlili najprej za določen čas, kjer vas bodo uvedli v delovni proces in vas naučili vseh postopkov. Podjetje ima dolgoletno tradicijo in veliko število zaposlenih. Delajo v treh izmenah. Če si želite novih izzivov, se prijavite. Prijave zbiramo do 15.12.2018.

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kot kandidat se boste registrirali pri podjetju TRIMATUS, kadrovska agencija in druge storitve, d.o.o., Cesta k Tamu 77, 2000 Maribor, ID za DDV: SI57506833, matična številka: 8144109000. Med registracijo bo podjetje zbralo vaše podatke in jih uporabilo za zagotavljanje dostopa do naših storitev in za ohranjanje našega odnosa z vami. V naši Izjavi o zasebnosti podatkov (kliknite na povezavo) je pojasnjeno, kako vaše podatke zbiramo in jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice
V kolikor se odločite, da nam boste posredovali posebne vrste osebnih podatkov tako imenovane “občutljive podatke”, kjer tega od vas ne zahtevamo, se s tem strinjate, da lahko takšne podatke uporabimo v skladu z določili Izjave o zasebnosti podatkov.

Sprejemam izjavo o zaupnosti podatkov kandidatov.

Strinjam se, da lahko v podjetju Trimatus uporabljajo moje podatke in me obveščajo o njihovih storitvah po pošti, elektronski pošti, z SMS sporočili, MMS sporočili, preko telefona, družbenih medijev, s potisnimi obvestili v aplikacijah in preko drugih sredstev. Zavedam se, da lahko to možnost kadarkoli prekličem.