Novo poslovno sodelovanje

Novo poslovno sodelovanje

Zaradi nenehnega povpraševanja po delu v Avstriji s strani naših kandidatov, smo se odločili poiskati poslovnega partnerja iz Avstrije, s katerim bomo sodelovali na področju posredovanja kandidatov v tujino.

Odločili smo se za poslovno sodelovanje s podjetje APS GROUP, Austria Personal Servise. Podjetje ima več kot 30 letno tradicijo na področju kadrovskih storitev v Avstriji in drugih sosednjih državah. So zanesljiv partner, ki zna prisluhniti željam kandidatov in svojih partnerjev.

Podjetje TRIMATUS bo tako v sodelovanju s podjetjem APS GROUP oglaševalo delovna mesta, ki jih želijo zapolniti v Avstriji, z vami opravilo prvi razgovor v slovenskem jeziku, vaš življenjepis posredovalo v eno izmed pisarn v Avstriji, vas napotilo na vašega skrbnika v Avstriji.

Zaposleni boste v Avstriji in plačani po pogojih kot jih ponujajo avstrijske kolektivne pogodbe. Prejeli boste tudi prevod vaše pogodbe o zaposlitvi v slovenski jezik, da ne boste dvomili v vašo pogodbo o zaposlitvi.

POMEMBNO! Podjetje TRIMATUS bo ostalo vaš kontakt naslov za vsa vprašanja, pripombe, probleme in pohvale tudi ko boste zaposleni v Avstriji. Vedno se boste lahko obrnili na nas, v vašem maternem jeziku in nam zaupali, kar želite. Spremljali bomo vašo zaposlitev in se trudili, da bo vse potekalo nemoteno.

Želimo si dobrega sodelovanja in da bo vaša zaposlitev za vas čim manj stresna, hkrati pa zaupamo našemu poslovnemu partnerju, da bo našel želeno zaposlitev za vas.

Si želite delati v Avstriji? Lahko nam pošljete vaš življenjepis, tudi kadar nimamo razpisanega delovnega mesta. V tem primeru vas bomo predstavili našemu partnerju, ki vam bo poiskal primerno delovno mesto.