DELO V GOSTINSTVU m/ž

DELO V GOSTINSTVU m/ž

V sodelovanju z našim partnerjem APS GROUP iz Avstrije iščemo kandidate za delo v gostinstvu.

Delo poteka v kraju, ki je 125km oddaljen od Šentilja in 101km oddaljen od Dravograda v vrhunski restavraciji in hotelu, višjega cenovnega razreda. Gre za enega najbolj znanih svetovnih prizorišč, kjer se vsako leto odvijajo pomembni dogodki z veliko svetovno znanimi osebnostmi.

CHEF DE RANG m/ž

Vaše naloge bodo profesionalna postrežba in odnos s strankami pri postrežbi pijač in hrane ter skrb za delo z denarjem.

Od vas se pričakuje visok nivo profesionalnosti pri delu in gostinska izobrazba. Pomembne so tudi izkušnje v gostinstvu, dobre komunikacijske sposobnosti ter znanje različnih tujih jezikov. Znanje angleščine je pogoj.

Naš naročnik ponuja direktno zaposlitev v svojem podjetju, zelo odgovorno in dolgoročno zaposlitev ter plačilo najmanj 2.150,00 eur bruto (1.562,00 eur neto), za bolj izkušene se bo plača dogovarjala individualno. Imeli boste tudi možnost bivanja v bližini kraja dela.

CHEF DE PARTIE m/ž

Vaša naloga bo samostojno vodenje vrhunsko zasnovane kuhinje.

Od vas se pričakuje primerno zaključeno izobrazbo in primerne praktične izkušnje. Samostojno vodenje, gospodarno ravnanje in upoštevanje vseh kakovostnih ter higienskih standardov.

Dobre komunikacijske sposobnosti ter znanje nemškega jezika. Sposobnost dela v skupini. Obvladovanje stresnih situacij, visok nivo kvalitete in ljubezen do detajlov, zanesljivost, zavzetost, odgovornost in strast za dobro hrano ter veselje do kuhanja.

Naš naročnik ponuja direktno zaposlitev ter plačilo najmanj 2.400,00 eur bruto (1.695,00 eur neto), za bolj izkušene se bo plača dogovarjala individualno. Dobro organizacijsko klimo in prijetno delovno okolje. Imeli boste tudi možnost bivanja v bližini kraja dela.

Prijave zbiramo do 31.03.2019.

Za prijavo na delovno mesto pošljite življenjepis v slovenskem, angleškem ali nemškem jeziku na prijava@trimatus.si.

INFORMACIJE O DELOVNEM MESTU:

Mobilna pisarna: 031 381 831

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kot kandidat se boste registrirali pri podjetju TRIMATUS, kadrovska agencija in druge storitve, d.o.o., Cesta k Tamu 77, 2000 Maribor, ID za DDV: SI57506833, matična številka: 8144109000. Med registracijo bo podjetje zbralo vaše podatke in jih uporabilo za zagotavljanje dostopa do naših storitev in za ohranjanje našega odnosa z vami. V naši Izjavi o zasebnosti podatkov (kliknite na povezavo) je pojasnjeno, kako vaše podatke zbiramo in jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice
V kolikor se odločite, da nam boste posredovali posebne vrste osebnih podatkov tako imenovane “občutljive podatke”, kjer tega od vas ne zahtevamo, se s tem strinjate, da lahko takšne podatke uporabimo v skladu z določili Izjave o zasebnosti podatkov.

Sprejemam izjavo o zaupnosti podatkov kandidatov.

Strinjam se, da lahko v podjetju Trimatus uporabljajo moje podatke in me obveščajo o njihovih storitvah po pošti, elektronski pošti, z SMS sporočili, MMS sporočili, preko telefona, družbenih medijev, s potisnimi obvestili v aplikacijah in preko drugih sredstev. Zavedam se, da lahko to možnost kadarkoli prekličem.