DELAVCI V GRADBENIŠTVU m/ž

DELAVCI V GRADBENIŠTVU m/ž

V sodelovanju z našim partnerjem APS GROUP iz Avstrije iščemo kandidate za delo v gradbeništvu.

Naročnika sta dve največji gradbeni podjetji. Eno se ukvarja z nizkimi gradnjami, drugo podjetje je specializirano za visoke gradnje. Obe podjetji pa imata gradbišča na območju avstrijske Štajerske.

Iščemo tako pomočnike kot tudi delavce z izkušnjami, ki imajo formalno izobrazbo ali pa samo izkušnje z delom v gradbeništvu. Od tega pa bo odvisna vaša plača.Poleg plače, ki se giblje od minimalno 12,00 eur bruto na uro, vam pripadajo še dnevnice, ki pa niso obdavčene. Osnovna dnevnica nad 5 ur je vrednotena 13,20 na dan.

Pričakujemo izkušnje z delom v gradbeništvu in osnovno znanje nemškega jezika ter izpit B kategorije.

Prijavite se lahko na elektronski naslov prija

Prijave zbiramo do 31.03.2019.

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kot kandidat se boste registrirali pri podjetju TRIMATUS, kadrovska agencija in druge storitve, d.o.o., Cesta k Tamu 77, 2000 Maribor, ID za DDV: SI57506833, matična številka: 8144109000. Med registracijo bo podjetje zbralo vaše podatke in jih uporabilo za zagotavljanje dostopa do naših storitev in za ohranjanje našega odnosa z vami. V naši Izjavi o zasebnosti podatkov (kliknite na povezavo) je pojasnjeno, kako vaše podatke zbiramo in jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice
V kolikor se odločite, da nam boste posredovali posebne vrste osebnih podatkov tako imenovane “občutljive podatke”, kjer tega od vas ne zahtevamo, se s tem strinjate, da lahko takšne podatke uporabimo v skladu z določili Izjave o zasebnosti podatkov.

Sprejemam izjavo o zaupnosti podatkov kandidatov.

Strinjam se, da lahko v podjetju Trimatus uporabljajo moje podatke in me obveščajo o njihovih storitvah po pošti, elektronski pošti, z SMS sporočili, MMS sporočili, preko telefona, družbenih medijev, s potisnimi obvestili v aplikacijah in preko drugih sredstev. Zavedam se, da lahko to možnost kadarkoli prekličem.