Predstavitev naročniku

Predstavitev naročniku

Za prijavo na delovno mesto potrebujemo vaš življenjepis. Pomembno je, da je življenjepis napisan tako, da se v njem najdejo pomembni podatki. Najbolj pregleden življenjepis je Europass. Je tudi enostaven za sestavo, prav tako vas vodi skozi vse pomembne dele in težko pozabite na kakšen podatek.

Pomembno je, da v življenjepis napišete:

  • kontaktno telefonsko številko,
  • kraj bivanja,
  • letnik rojstva,
  • zadnja zaposlitev,
  • kompetence in znanja.

Za vse ostale podatke ali informacije z vami naredimo razgovor, osebno ali po telefonu. Na podlagi podatkov in pogovora izdelamo vaš profil, le-ta ne vsebuje vaših osebnih podatkov, kot je vaše ime in priimek. Prav tako v profilu ni navedenih podjetji/organizacij v katerih ste bili do sedaj ali ste še zaposleni. Naročniku predstavimo samo vaše kompetence in znanja.

Po pregledu vseh poslanih profilov, nam naročnik sporoči, koga izmed kandidatov želi spoznati na razgovoru. Najpogosteje se profil označi s številko, ki nam služi za nadaljnjo komunikacijo in identifikacijo.

Če ste bili izbrani za razgovor, vas o tem obvestimo, vam povemo kdo je naš naročnik, ki vas želi spoznati na razgovoru. V tem trenutku se lahko odločite ali sprejmete tudi vi razgovor ali ne. Če je odgovor ne, potem našemu naročniku ne razkrijemo za vaše ime in priimek. Če se odločite za razgovor, šele takrat bo naš naročnik prejel vaš poln življenjepis.

Še enkrat naj poudarim, da poln življenjepis naročniku pošljemo samo, kadar se vi stem strinjate.

Spremljajte naša delovna mesta na naši FB strani https://www.facebook.com/trimatus/ in se prijavite na delovno mesto.

Vse vaše prijave obravnavamo zaupno!