…finančna stabilnost, življenjski slog, delovne in življenjske izkušnje vse to nam daje zaposlitev oz. delovno mesto. Daje nam občutek človeškega dostojanstva in zadovoljstva, da počnemo nekaj, kar znamo in koristi naši okolici.

Iščete delo? Ali si želite spremembo v vašem poslovnem življenju brez dodatnega stresa in izpostavljenosti?

Dobro je vedeti, da vam pri iskanju želene zaposlitve oziroma dela lahko pomaga ekipa izkušenih strokovnjakov kadrovske agencije Trimatus.

Nudimo vam:

  • aktualna prosta delovna mesta v Sloveniji, Avstriji in Hrvaškem. Poiščite primerno priložnost za vas in se prijavite pod navedeno šifro objavljenega oglasa.
  • vpis v bazo iskalcev zaposlitve kadrovske agencije Trimatus. Vpišite se v bazo iskalcev zaposlitve, pokličite v poslovalnico kadrovske agencije Trimatus in se dogovorite za razgovor.
  • obveščanje o zaposlitvenih priložnostih. Ko imamo na voljo prosto delovno mesto, ki ustreza vaši izobrazbi, izkušnjam in pričakovanjem, vas o tem obvestimo.
  • pogovor, svetovanje našega svetovalca. Skupaj z nami boste poiskali najprimernejšo zaposlitev za vas, pregledali bomo vašo prijavo, življenjepis in ostale potrebne podatke. Dobro poznavanje situacije na trgu dela nam omogoča, da vam damo pravi nasvet.
  • povezovanje s podjetji. Zaradi širokega sodelovanja s podjetji-zaposlovalci in poznavanja njihovih realnih potreb vam pomagamo pri vzpostavitvi stika z njimi oziroma vam organiziramo razgovor v podjetju.

POMEMBNO: Vse naše storitve so za iskalce zaposlitve BREZPLAČNE!

 

OBRAZEC – INFORMATIVNI VPIS V BAZO ISKALCEV ZAPOSLITVE

VPIS V BAZO ISKALCEV ZAPOSLITVE – sledijo le 4 koraki.

KORAK 1 – Vpis v bazo

KORAK 2 – Sledil bo klic iz naše pisarne

KORAK 3 – Vaš (anonimni) profil bomo poslali našim poslovnim partnerjem

KORAK 4 – Sporočimo vam odgovor poslovnega partnerja oz. vas napotili na razgovor o zaposlitvi

POMEMBNO:  Vaši podatki morajo biti točni. Zagotavljamo vam 100% anonimnost pri pošiljanju vašega profila.